Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Жовтня, 2019 р., 18:23
Будівництво нової об’їзної неподалік Рівного матиме надзвичайно важливе значення для розвитку Шпанівської громади. Про це повідомив голова Шпанівської ОТГ Микола Столярчук, який брав участь у засіданні, де підписали договір з підрядниками. Замовник проекту — Служба автомобільних доріг у Рівненській області, а виконавець — білоруська компанія ДСТ №2 м. Гомеля, яка визнана переможцем торгів з будівництва північної об’їзної.
26 Вересня, 2019 р., 19:26
Дорогу до туристично привабливого села Хотин Рівненського району нині активно ремонтують шляховики. Протяжність відрізку від Великого Олексина — 2,4 км. Востаннє цей шматок ремонтували в 1957 році. Як повідомили у Шпанівській ОТГ, на капремонт з Дорожнього фонду виділено 11 мільйонів гривень. Ще 264 тисячі за співфінансуванням спрямувала Шпанівська сільська рада. Загальна вартість проекту 37 мільйонів гривень.
23 Вересня, 2019 р., 15:39
До уваги батьків, (осіб, що їх замінюють) дітей які відносяться до пільгових категорій віком від 7 – 18 років , що потребують особливої уваги та підтримки!
16 Вересня, 2019 р., 13:18
                                                                   
11 Вересня, 2019 р., 08:00
12.09-13.09.2019 з 9-00-17-00  У зв’язку із ремонтними роботами, не буде електропостачання на окремих вулицях села Шпанів, а саме:
30 Серпня, 2019 р., 13:37
Школи, які діють на території Шпанівської громади, якісно підготовлені до початку занять. Таку оцінку за результатами перевірки закладів висловив начальник відділу освіти Рівненської РДА Олександр Набочук. За його словами, комісія в складі фахівців управління освіти, лабораторного центру та рятувальників оглядала Великожитинський ліцей, Ходоську гімназію, Хотинську ЗОШ, Маложитинську ЗОШ, Великоолексинський ліцей і Шпанівський ліцей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь