Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Січня, 2020 р., 16:38
Другий імпортний сміттєвоз Ford, придбаний Шпаніською ОТГ, уже повноцінно збирає відходи. Крім 9-ти сіл громади, наводить лад у двох селах Бабина, повідомив Шпанівський сільський голова Микола Столярчук. За його словами, купити власну спецмашину громада Бабина не в змозі, тому готова платити за прибирання.
13 Січня, 2020 р., 12:28
                                      До відома пільговиків!!!
18 Грудня, 2019 р., 09:30
Другий сміттєвоз на базі автомобіля Ford Cargo 1833 DC уже розпочав збір відходів у селах Шпанівської ОТГ. Спецавтомобіль, закуплений через систему державних закупівель «Prozorro», вже зареєстрували на комунальне підприємство «Великошпанівське», повідомив голова Шпанівської ОТГ Микола Столярчук. За його словами, сміттєвоз закуплений за 3 мільйони 105 тисяч гривень — найнижча ціна, яку на відкритих торгах запропонувало ТОВ «Сучасні вантажівки».
16 Грудня, 2019 р., 11:58
12 грудня в Шпанівській сільській раді, відбулось засідання  координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку,  запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.
13 Грудня, 2019 р., 12:46
Шпанівська сільська рада  повідомляє про початок проведення процедури оприлюднення заяви про визначення обсягу  стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території с.М.Житин»
06 Грудня, 2019 р., 18:56
Туристичну зону «Тихий хутір» облаштовує в селі Шпанів власник агросадиби «Надія» Ярослав Паламарчук. На проект, який переміг в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад 2019, виділили кошти і фермер почав створювати місце відпочинку для туристів. Об’єкт знаходиться на туристичному зеленому маршруті «Медове коло». Сьогодні представники Рівненської ОДА та Шпанівської ОТГ відвідали агросадибу та побачили, як відбувається реалізація проекту. З обласного бюджету виділені 150 тисяч гривень, до співфінансування долучилася і Шпанівська сільська рада.
05 Грудня, 2019 р., 12:13
Шановні громадяни!!!!
05 Грудня, 2019 р., 11:56
До уваги отримувачів пільг та субсидій !!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь