Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

ВСТУП - 2024 до ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС

Дата: 04.07.2024 16:20
Кількість переглядів: 250

 3 нового навчального року в нашій державі розпочнуть свою роботу перші ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. Навчатися у них зможуть діти військовослужбовців, працівників органів системи МВС та Сил безпеки і оборони.

На навчання приймаються діти, придатні за станом здоровʼя, які завершили в рік вступу 9-й клас закладу загальної середньої освіти.

Ліцеїсти під час навчання перебуватимуть на повному державному утриманні, що передбачає: забезпечення безкоштовним п'ятиразовим харчуванням, форменим одягом, підручниками; проживання в комфортабельних кімнатах тощо.

Вступ до ліцею не зобовʼязує дітей повʼязувати своє подальше життя з органами системи МВС або Сил безпеки та оборони України. Після закінчення навчання кожен ліцеїст зможе самостійно вирішувати, в який навчальний заклад та на яку спеціальність він хоче вступати.

Першочергово зараховуватимуться діти загиблих, поранених або зниклих безвісти Захисників України.

На сьогодні такі ліцеї створені в містах: Івано-Франківськ (обсяг набору - 150 осіб), Київ (обсяг набору - 100 осіб), Дніпро (обсяг набору - 100 осіб), Вінниця (обсяг набору - 75 осіб).

Вступна кампанія триватиме з 16 червня по 16 липня 2024 року.

Більш детальну інформацію щодо умов вступу та навчання можна отримати у секторі соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» за адресою: вул. Хвильового, 2-А, м. Рівне, тел. (0362)67-97-26.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь