Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

9 річчя Пробації

Дата: 14.02.2024 10:15
Кількість переглядів: 66

Закон України «Про пробації» подолав девятирічний рубіж.

         З нагоди 9-ї річниці прийняття закону України «Про пробацію» в Рівненському районного відділі № 1  філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області  пройшов День відкритих дверей під гаслом “Пробація з громадою, в громаді, для громади”.

        До відділу завітали  представники Дядковицької ОТГ, Олександріївської ОТГ, Городоцької ОТГ, Шпанівської ОТГ, Білокриницької ОТГ,  Корнинської ОТГ, а також партнери ГО Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка», Рівненський районний центр зайнятості, ГО «Міжнародна антинаркотична асоціація», ГО «Анонімних алкоголіків».

         Начальник відділу Надія Тюріна  ознайомила гостей з  історію створення пробації в Україні, метою  та завданнями, які стоять перед уповноваженим органом з питань пробації, розповіла про види покарань, не пов’язані з позбавленням волі та більш детально розповіла яким чином вони виконуються.         Метою заходу було обговорення дієвих методів  роботи з засудженими, для успішного виконання завдань пробації, місцевого самоврядування і партнерів, щодо профілактики та  запобігання повторних правопорушень. Доведено інформація щодо діджиталізації у сфері цифровізації юстиції, завдяки якій реалізовано технічну можливість роботи  працівників пробації та цифрові процеси в Єдиному реєстрі засуджених та осіб узятих під варту.

        За підсумками було визначено пріоритетні напрямки діяльності та зокрема налагодження  співпраці із органами місцевого самоврядування. Наприкінці заходу заступник начальника філії Державної установи «Центр пробації» в Рівненській області Омельчук Юрій Миколайович, висловив подяку постійним партнерам уповноваженого органу з питань пробації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь