Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 15.02.2024 11:35
Кількість переглядів: 189

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (зі змінами внесеними згідно з Постановою КМ N 1196 від 21.10.2022) з метою врахування громадських інтересів Шпанівська сільська рада проводить громадські обговорення та оприлюднює проект внесення змін до містобудівної документації - «Детальний план території садового масиву "Трояндовий" за межами населеного пункту на території Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області  (зміна №1)».

 

Зміни до детального плану території виконані з метою:

визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; уточнення функціонального призначення території, цільового призначення земельної ділянки; уточнення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки; уточнення червоних ліній та ліній регулювання забудови; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки території та організації транспортного і пішохідного руху; охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки; комплексного благоустрою та озеленення.

 

 

Замовник: виконавчий комітет Шпанівської сільської ради. (Підстава розроблення - рішення Шпанівської сільської ради № 1527 від 19 вересня 2023 року).

 

Розробник: ПП “Землебудпроект”. (Підстава розроблення - договір ЗМБП-23-145 від 06.12.2023 року).

 

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Шпанівської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00 год. та на сайті «Шпанівської громади».

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Кучерук Вікторія Володимирівна.

 

Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 23 січня 2024 року по 21 лютого 2024 року за адресою: с. Шпанів, вул. Шкільна, буд. 1, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Усі зауваження і пропозиції до проекту Детального плану території, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Громадські слухання  містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 23 лютого 2024 року о 10.00 год. за адресою: с. Шпанів, вул. Шкільна, буд. 1 Рівненського району Рівненської області в адмінприміщенні Шпанівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь