Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Перше засідання робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Шпанівської сільської ради

Дата: 10.08.2023 10:04
Кількість переглядів: 783

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

        09 серпня 2023 року проведено перше засідання робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Шпанівської сільської ради та обговорено методичні рішення реалізації підготовчого етапу розроблення комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади.  

      Учасниками стали 13 представників робочої групи (що затверджена рішенням виконавчого комітету Шпанівської сільської ради від 26.07.2023 №612), серед них депутати, члени виконкому, керівники структурних підрозділів сільської ради, місцеві підприємці та представники громадськості  .

       Робоча група створена для підготовки завдання на розроблення комплексного плану з визначенням основних кроків для ефективної координації робочої групи, аналізу свої території та створення можливі розвитку громади.

      Комплексний план просторового розвитку території громади – це документ, який дає можливість реалізувати бачення щодо майбутнього громади.                               Він вирішує у межах території усієї громади питання:

  • визначення функції території
  • забезпечення соціальною, транспортною та інженерною інфраструктурою
  • формування сприятливого середовища для мешканців
  • створення умов для розвитку місцевого бізнесу та залучення інвестицій.

      В процесі розроблення комплексного плану до того ж інвентаризуються ресурси громади, земельні, лісові, водні, надра, а це одна із передумов їх ефективного та раціонального використання. В результаті – розкриваються нові можливості та потенціал громади, відбувається економічне зростання та збільшення дохідної частини місцевих бюджетів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь