Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 24.03.2023 11:55
Кількість переглядів: 560

 

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті містобудівної документації

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Шпанівською сільською радою оприлюднено проект містобудівної документації та  за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні - «Детальний план території поселення «Родинне» для ведення садівництва на території Шпанівської сільської ради Рівненського району в наступній редакції: «Детальний план території поселення «Родинне» для розміщення багатоквартирної житлової забудови на території Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області».

Зміни до детального плану території виконані з метою:

визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; уточнення функціонального призначення території, цільового призначення земельної ділянки; уточнення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки території та організації транспортного і пішохідного руху; гармонійна інтеграція малоповерхових багатоквартирних житлових будинків, вбудованих та прибудованих громадських приміщень та споруд, їх елементів благоустрою в існуючу міську тканину; охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки; комплексного благоустрою та озеленення.

Підстава для розроблення рішення Шпанівської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 1254. Замовник: Рівненська райдержадміністрація. Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Шпанівської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00 год. та на сайті «Шпанівської громади»

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Кучерук Вікторія Володимирівна.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 30 березня 2023 року за адресою: с. Шпанів, вул. Шкільна, буд. 1, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання  містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 31 березня 2023 року о 10.00 год. за адресою: с. Шпанів, вул. Шкільна, буд. 1 Рівненського району Рівненської області в адмінприміщенні Шпанівської сільської ради.

 

Посилання на документи

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь