Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 02.02.2023 15:18
Кількість переглядів: 487

Фото без описуШПАНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: ШПАНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, код ЄДРОУ 04387317, Україна, 35301, Рівненська обл., Рівненський р-н, село Шпанів, ВУЛИЦЯ ШКІЛЬНА, будинок 1, категорія: пункт 1 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Бензин –А-95(талони), дизельне пальне (талони) ДК 021:2015: 09130000-9 «Нафта і дистиляти» (код номенклатурної позиції -Код ДК 021:2015: 09132000-3 Бензин; Код ДК 021:2015: 09134200-9 Дизельне паливо).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 132000,00грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби замовника за попередній аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами,

Розмір бюджетного призначення: 132000,00 рн. г

Розрахунок потреби на пальне у 2023році підтверджений, виходячи з основних виробничих показників:

— фактичних видатків на пальне у 2023 році на дані транспортні засоби;

— забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на пальне з бюджету протягом бюджетного періоду та фактичної потреби

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання з дати укладання договору) по 30.04.2023.

 

У разі закупівлі бензину. За своїми характеристиками і показниками повинен відповідати ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Бензин має бути виготовлений на нафтовій основі, без додавання етанолу.

 

У разі закупівлі дизельного палива. За своїми характеристиками і показниками повинне відповідати ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Паливо дизельне має бути виготовлене виключно з нафтової сировини і не повинне містити метилові / етилові естери жирних кислот.

 

З метою забезпечення якості предмета закупівлі на постачальника покладається обов’язок забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару

 

Примітка: будь-яке посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника в цій закупівлі застосовується із виразом «або еквівалент».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь