Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Грудня, 2023 р., 12:21
Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку!  Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ!  Як діяти:  ❌не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків  ❌ не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо)  ❌ не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару  ✅ якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку  ✅ якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію    Посилання на офіційні джерела в мережі Інтернет про матеріал «Гроші за «лайки» - кіберполіція застерігає від онлайн-шахраїв»:   - сайт НПУ    - сайт ДКП - фейсбук    - телеграм - хcom    - ютуб
04 Грудня, 2023 р., 16:17
Щодо тимчасового припинення газопостачання Акціонерне товаритсво «Оператора газорозподільної системи «Рівнегаз» (далі - АТ «Рівнегаз») повідомляємо наступне. 05.12.2023 спеціалісти АТ «Рівнегаз» проведуть аварійно-ремонтні роботи на розподільному газопроводі середнього тиску за адресою с. Великий Олексин, вул. Весняна. На момент виконання робіт з 9:00год. буде припинено газопостачання до споживачів, що проживають за адресою с. Великий Олексин, вул. Весня та вул. Набережна із загальною кількістю споживачів 151. Задля безаварійного розподілу природного газу відновлення останнього проводитиметься після закінчення вищезазначених робіт та за умови присутності споживачів. Надіємось на порозуміння та плідну співпрацю.
04 Грудня, 2023 р., 09:47
Підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації робітників та спеціалістів буде проводитись за такими професіями, з курсів:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь