Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Квітня, 2024 р., 15:53
     Сьогодні, 03.04.2024 року під головуванням сільського голови Миколи СТОЛЯРЧУКА відбулося засідання координаційного центру підтримки цивільного населення при Шпанівській сільській раді за участі представників структурних підрозділів сільської ради, центру зайнятості та районної організації товариства Червоного Хреста. На засіданні були розглянуті питання щодо працевлаштування та зайнятості внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та членів їх сімей, навчання населення громади навичкам першої допомоги, основні аспекти ветеранської політики.
28 Березня, 2024 р., 15:08
29 березня вночі у західних областях, вдень в Україні, крім північного-сходу, пориви вітру 15-20 м/с; на Закарпатті та в Карпатах вночі та вранці значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий).
25 Березня, 2024 р., 09:06
За статистикою, щороку в Україні приблизно 1,1 мільйона людей зазнають насильства, 90% з тих, хто звертається по допомогу, становлять жінки. Страх, стигма та відсутність інформації часто стають перепонами на шляху до пошуку допомоги. Для підтримки жінок, що потерпають від домашнього насильства, Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція України спільно з UNFPA в Україні розробили застосунок з прихованою кнопкою SOS. Цей застосунок, непримітний для кривдника, дозволяє швидко та непомітно звернутися по допомогу до поліції.
18 Березня, 2024 р., 08:46
Перший відокремлений підрозділ ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, був відкритий у Республіці Польща, у Варшаві, й почав працювати в липні 2022 року. Його роботу запровадили в межах експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон українським громадянам, які виїхали з перших днів російської агресії й перебувають за межами України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь