Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

ДО УВАГИ ВПО

Дата: 17.08.2022 11:27
Кількість переглядів: 1158

?ДО УВАГИ переселенців, які зараз мешкають у Рівненській області. Працівники Благодійного фонду "Право на Захист" спільно з чеською міжнародною організацією People in need (Людина в біді) здійснюватимуть реєстрацію внутрішньо переміщених осіб для одержання фінансової допомоги.

? 23 серпня в Шпанові, вул. Шкільна, 1 (сільська рада).

?Графік роботи: з 9.00 до 17.00 Також реєструватимемо у: с. Великий Житин, вул. Рівненська, 76а (сільська рада). з 12.00 до 15.00

? Для реєстрації при собі необхідно мати документи, що посвідчують вашу особу (за наявності документи дітей та інших осіб яких Ви супроводжуєте). Це може бути: - паспортID карткаДокументи з додатку «ДІЯ»; - індивідуальний податковий номер (ІПН); - водійське посвідчення; або інші документи, що посвідчують особу чи надають можливість ідентифікувати її.

?УВАГА: Буде достатньо, якщо буде присутня одна людина від родини з оригіналами документів на кожного члена родини, які переїхали з ним.

??Якщо ви вже отримали допомогу від інших міжнародних організацій (не стосується державної допомоги), в еквівалентному розмірі 2220 грн, ви не можете бути зареєстровані в програмі фінансової допомоги від PIN (людина в біді).

?Після проходження процедури реєстрації очікуйте на смс-повідомлення про надходження коштів. У разі виникнення додаткових питань, звертайтесь на гарячу лінію організації People in need (Людина в біді) 0 (800) 210-174 безкоштовно з номерів всіх операторів в Україні (099) 767-37-06 виключно Viber, Telegram, WhatsApp hotline.ukr@peopleinneed.cz


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь