Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Центр пробації - "Особиста безпека персоналу під час спілкування із суб’єктами пробації"

Дата: 30.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 2255

Особиста безпека персоналу під час спілкування із суб’єктами пробації. 

            В ході проведення занять із службової підготовки, начальник Рівненського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» підполковник внутрішньої служби Надія ТЮРІНА, вкотре наголосила на заходи особистої безпеки під час роботи із суб’єктами пробації.

            Під час виконання своїх службових повноважень у межах компетенції працівники відділу з метою вручення викликів по явку, контролю за належною поведінкою засуджених за місцем проживання, повного та якісного виконання вироків та ухвал суду, здійснюють виїзди за місцем проживання суб’єктів пробації. Працівники пробації здійснюють виїзди не тільки по місту, а і у межах Рівненського району, на території розповсюдження юрисдикції відділу. Однак суб’єкти пробації, часто недотримуються виконання покладених на них судом обов’язків, двері помешкань не відчиняють, перебувають у стані сп’яніння або під дією інших психотропних речовин не визначеної етіології, поводять себе неадекватно, а подекуди і агресивно, що має ймовірність вчинення стосовно персоналу адміністративних і кримінальних правопорушень.        

Під час занять також було обговорено алгоритм дій працівників при виконанні службових обов’язків у разі виникнення непередбачуваних обставин, загрози їх життю та здоров’ю. Робота з засудженими до покарань, непов’язаниз з позбавленням волі, є з підвищеним рівнем небезпеки, тому під час проведення занять із службової підготовки було рекомендовано співпрацювати з дільничними інспекторами громад. Залучати їх до контролю дотриманням правослухняної поведінки та впливу на засуджених.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь