Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Співпраця та взаємодія служби у справах дітей із сектором пробації, поліцейськими офіцерами громади

Дата: 27.01.2021 12:15
Кількість переглядів: 2790

Фото без опису

 

Профілактика правопорушень серед неповнолітніх, вчинення підлітками нових кримінальних та адміністративних правопорушень  є спільним  напрямком роботи служби у справах дітей Шпанівської сільської ради, сектору ювенальної пробації м. Рівне, поліцейських офіцерів громади.

Саме тому днями начальник служби у справах дітей Шпанівської сільської ради Ольга П’яна разом з начальником сектору ювенальної пробації м. Рівне старшим лейтенантом внутрішньої служби Ігорем Кожарко, поліцейськими офіцерами громади Миколою Бондарцем та Сергієм Кравчуком провели спільну нараду.

         Основна мета заходу – пошук шляхів для мінімізації вчинення неповнолітніми правопорушень різного характеру. Під час наради обговорили можливі варіанти співпраці задля забезпечення реалізації прав дитини. Крім того домовилися про проведення взаємозвірки неповнолітніх осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, осіб, які скоїли злочини, поставлені на облік до Рівненського районного відділення поліції та проживають на території Шпанівської сільської ради.

Також у разі перебування неповнолітніх на обліку сектору ювенальної пробації міста Рівне проводитимуться ознайомлювальні, профілактичні бесіди з батьками неповнолітніх, їх законними представниками, членами сім’ї з метою усунення причин і умов, які спонукали до вчинення кримінального правопорушення. 

         Коли неповнолітній ступає на хибний шлях необхідно не лише провести з ним виховну роботу, але й забезпечити підтримку, допомогти знайти вихід із ситуації. І тільки плідна співпраця підрозділів в таких випадках зможе призвести до отримання хороших результатів, до зменшення рівня злочинності в дитячому середовищі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь