Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Фонд соціального страхування України у Рівненській області  рекомендує роботодавцям подавати заяви на оплату листків непрацездатності дистанційно

Дата: 26.11.2020 09:55
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

 

Рівненське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області  рекомендує роботодавцям подавати заяви на оплату листків непрацездатності дистанційно

З метою виконання карантинних заходів та запобігання поширення CОVІD-19 Рівненським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області було вжито ряд заходів для забезпечення безперебійної роботи відділення та максимального виконання зобов'язань Фонду перед страхувальниками, застрахованими особами та особами, потерпілими внаслідок нещасного випадку на виробництві.

Зокрема, з 17 березня 2020 року доступ відвідувачів до приміщення відділення є обмеженим і обслуговування відвідувачів проводиться за умови використання ними засобів особистого захисту та з дотриманням безпечної дистанції.

У зв'язку з цим та з метою недопущення надмірного скупчення людей, рекомендуємо страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

На сьогодні понад 1100 страхувальників уклали з відділенням договори про обмін електронними документами для подачі заяв-розрахунків та повідомлень про виплату коштів. Наполегливо рекомендуємо страхувальникам приєднатися до цього зручного, прогресивного засобу взаємодії із Фондом та звернутися з відповідним запитом на електронну пошту Рівненського відділення. Спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Наші контактні дані:

Адреса: вул. Словацького, 1, м. Рівне, 33028

Електронна пошта: mvdfss@гv.uаг.net:

Тел. (0362) 26-46-53

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь