Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Засідання координаційної ради

Дата: 16.12.2019 11:58
Кількість переглядів: 678

Фото без описуФото без описуФото без опису12 грудня в Шпанівській сільській раді, відбулось засідання  координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку,  запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.

Під час засідання було проведено обговорення проблемних питань щодо забезпечення практичної реалізації на території Шпанівської сільської ради Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому  насильству і насильству за ознакою статі» та затвердження плану роботи координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку,  запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на 2020 рік.

Засідання координаційної ради відбулося під  головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Яциги Л.Г.  Продуктивно проведене засідання включало в себе конструктивну дискусію між присутніми, доповіді начальника відділу соціального захисту населення Шпанівської сільської ради Супрунюк Т.В., першого заступника сільського голови Хоми Л.Г., настоятелів храмів Святого Архістратига Божого Михаїла с.М.Олексин прот.Ярослава Білусяка та с.В.Житин ієрея Юрія Пелеха, начальника сектору превенції Рівненського РВП Іванюк М.М., старшого інспектора з ювенальної превенції Рівненського РВП Давидюк Н.М.

        Перешкоджає та ускладнює розв’язання проблеми виникнення насильства в сім’ї небажання розголошувати її поза межами родини, страх перед стороннім осудом. Подолати проблему можливо лише об’єднавши зусилля усіх соціальних партнерів: органів місцевого самоврядування, соціальних служб, освітніх та медичних закладів.

        В разі виявлення ознак насилля, жорстокого поводження з дітьми чи недієздатними особами, втягування дітей в протиправну чи злочинну діяльність, а також осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, прохання повідомляти відділ соціального захисту населення Шпанівської сільської ради за телефонами: (0362) 206-226, (0362) 636-091, моб. 0677937150, 0680301057. 

       Реальна взаємодія та вчасне реагування на різноманітні  ситуації, допоможуть  вжити відповідні заходи щодо покращення роботи в даному напрямку, але звичайно залишаються проблемні питання над якими треба ще працювати. Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь