Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Міська рада прийняла неконституційне рішення

Дата: 31.10.2019 15:40
Кількість переглядів: 1797

Фото без опису

Шпанівська сільська рада категорично не погоджується з рішенням Рівненської міської ради №6750 від 24.10.2019 року «Про взаємовідносини з об’єднаними територіальними громадами та іншими органами місцевого самоврядування у сфері надання послуг» та вважає дане рішення  неконституційним, політичним та таким що дискримінує осіб за територіальною приналежністю.

Відповідно з 01.01.2020 року всі діти, які відвідують міські школи, садочки та гуртки без міської прописки, змушені платити за себе не малі кошти, для прикладу на місяць за одного учня в музичній школі оплата становить  1846,00 грн., в дошкільному навчальному закладі – 1623,67 грн. і це при тому, що держава забезпечує доступну і безоплатну освіту всім не залежно від місця проживання (ст. 53 Конституції України). Здійснювати оплату за освітні та медичні послуги також може сільська рада уклавши відповідний договір з Рівненською міською радаю в термін до 23.11.2019 р.

З метою захисту прав та  законних інтересів осіб, які не зареєстровані в м. Рівному на здобуття безплатної освіти в бюджетних закладах освіти міста до Рівненської міської ради скеровано запит про надання доступу до публічної інформації та лист про зупинення з подальшим скасуванням рішення Рівненської міської ради №6750 від 24.10.2019 року «Про взаємовідносини з об’єднаними територіальними громадами та іншими органами місцевого самоврядування у сфері надання послуг».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь