Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Хотин приймає міжнародну зустріч пластунів (ВІДЕО)

Дата: 21.08.2019 20:57
Кількість переглядів: 1468

Унікальний скаутський злет «Джемборі – Рівно 30. Рівне» приймає село Хотин Шпанівської громади. На зустріч з’їхались пластуни з 18 областей України, а також Австралії, Польщі, Білорусі, Канади, США та Грузії, повідомив комендант міжнародної пластової зустрічі Юрій Шадий. За його словами, упродовж трьох днів скаути візьмуть участь у різноманітних руханках, долатимуть смуги перешкод і туристичні переправи, проводитимуть дискусії з топ-спікерами.

Фото без опису«Цей захід присвячений 30-річчю відновленню Пласту в Україні. «Джемборі» означає зустріч. Це міжнародний скаутський термін, який використовують для разової зустрічі пластунів з усіх осередків», — зазначив Юрій Шадий.     

Фото без опису

Злет приймає село Хотин Шпанівської ОТГ. Оскільки рівненський осередок Пласту переміг у конкурсі на краще місце проведення «Джемборі – Рівно 30». На організацію зустрічі Міністерства молоді і спорту України виділило мільйон 200 тисяч гривень.

Голова Шпанівської ОТГ Микола Столярчук каже, що злет додає престижу не лише селу Хотин, де проводять різні туристичні фестивалі, а й усій Рівненській області.  

«Хотин — унікальне місце для таких злетів, адже має гарні краєвиди, річку та луг. Ми і далі будемо розвивати цю локацію, бо сюди їдуть туристи з усієї України», — зазначив керівник ОТГ.  

«Джемборі – Рівно 30. Рівне» триватиме до 22 серпня. Поряд із селом Хотин цього року проводили веломарафон «Поліська Січ» та історико-культурний фестиваль "Погорина. Урочище Чадорож».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь