Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Інші №н/в «Оголошення про проведення конкурсу на посаду вчителя-логопеда комунальної установи «Шпанівський інклюзивно-ресурсний центр»»

Кількість переглядів: 175
Скликання: Не використовується
Сесія: Не використовується
Тип документу: Інші
Дата: 01.07.2021
Номер документу: н/в
Назва документу: Оголошення про проведення конкурсу на посаду вчителя-логопеда комунальної установи «Шпанівський інклюзивно-ресурсний центр»
Прикріплені файли:
  1. Бланки заяв (0.04 МБ)

Оголошення

про проведення конкурсу на посаду вчителя-логопеда

комунальної установи «Шпанівський інклюзивно-ресурсний центр» Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області

 (далі - інклюзивно-ресурсний центр, ІРЦ)

 

1. Найменування і місцезнаходження ІРЦ:                                                 

 

п/п

Найменування

ІРЦ

Місцезнаходження

ІРЦ

1.

Комунальна установа

«Шпанівський інклюзивно-ресурсний центр» Шпанівської сільської ради

Рівненського району

Рівненської області

35301, вулиця Шкільна, будинок 2 а, село Шпанів, Рівненський район, Рівненська область

2. Найменування посад та умови оплати праці:

- вчитель-логопед - 1 шт.од.;

- посадові оклади, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 “ Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери” підрозділ 2 розділу 1 додатка 2, наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 “Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за                     № 1130/11410, надбавки та доплати відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 року № 373 “Про встановлення надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування”, від 31 січня 2001року № 78 “Про реалізацію окремих положень частини першої статті 57 Закону України “Про освіту”, частини першої статті 25 Закону України “ Про загальну середню освіту”.

         3. Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

Відповідно до Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 на посади педагогічних працівників  інклюзивно-ресурсного центру призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра.

         4. Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі, та строк їх подання:

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, особисто подає такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі  (додаток 1), до якої додається резюме довільної форми;

3) копію трудової книжки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

5)  письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 2).

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи для участі у конкурсі подаються у термін до 30 липня 2021 року 14:00 год. за адресою: вул. Шкільна, 2 а, с. Шпанів, відділ освіти, культури, молоді та спорту Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

         5. Дата, місце та етапи проведення конкурсу:

Оголошення про проведення конкурсу оприлюднюється на офіційному веб-сайті Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області та ІРЦ (у разі наявності веб-сайту).

Про дату і місце проведення конкурсу учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Порядок проведення конкурсу визначений Положенням про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Шпанівський інклюзивно-ресурсний центр» Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області, затвердженим наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області від 08 червня 2021 року № 29.

         6. Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає інформацію про проведення конкурсу та приймає документи для участі у конкурсі:

Кудряшова Тетяна Олександрівна, провідний спеціаліст відділ освіти, культури, молоді та спорту Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області, телефон 0679290267, електронна пошта kudriashova_rda@ukr.net.

        


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь