Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Проекти рішень сесії №б/н «2018.11.16»

Кількість переглядів: 616
Скликання: 7 скликання
Сесія: -
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 16.11.2018
Номер документу: б/н
Назва документу: 2018.11.16
Прикріплені файли:
  1. Додаток 4 до рішення сільської ради від 16 листопада 2018 року (0.1 МБ)
  2. Додатки до рішення про внесення змін (0.13 МБ)
  3. ПОЛОЖЕННЯ про організаційно-кадровий відділ та мобілізаційної роботи Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  4. ПОЛОЖЕННЯ про відділ земельних відносин Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.06 МБ)
  5. ПОЛОЖЕННЯ про відділ фінансів, економіки та інвестицій Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  6. ПОЛОЖЕННЯ про відділ бухгалтерського обліку та звітності Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.07 МБ)
  7. ПОЛОЖЕННЯ про службу господарського забезпечення Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  8. ПОЛОЖЕННЯ про відділ соціального захисту населення Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.1 МБ)
  9. ПОЛОЖЕННЯ про центр надання адміністративних послуг Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.07 МБ)
  10. П О Л О Ж Е Н Н Я ПРО ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ШПАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.04 МБ)
  11. Пояснювальна записка до проекту рішення «Про внесення змін до сільського бюджету» Сесія 16 листопада 2018 року (Великожитинський сільський бюджет) (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка (0.07 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.03 МБ)
  15. Про розгляд заяви гр. Довгого Р.С. (1.4 МБ)
  16. Про розгляд заяви гр. Мамчур З.М. (0.63 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та д (0.04 МБ)
  19. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мельник Н.П. (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Подерня О.В.. (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Прокопчук Л.А. (0.03 МБ)
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  27. Про надання дозволу на розроблення детального плану території гр.Стрілець А.А. (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр..Шахрайчук В.М. (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель (0.02 МБ)
  32. Про надання земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних ,підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Іванову Д.В. (0.02 МБ)
  33. Про погодження передачі Головним управлінням Держгеокадастру у Рівненській області у комунальну власність земельної ділянки (0.02 МБ)
  34. Про погодження затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  35. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.03 МБ)
  36. Про продаж земельної ділянки у власність гр. Федорчук Т.В. (0.02 МБ)
  37. Про розгляд заяв громадян (0.03 МБ)
  38. Про розгляд заяви гр.. Музичук Д.А. (0.02 МБ)
  39. Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  40. Про створення комунальної установи «Шпанівський інклюзивно-ресурсний Центр» Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  41. Про вихід громадян із членів особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  42. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  43. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  45. Про надання дозволу на складання технічної документації із щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  46. Про передачу на технічне безоплатне обслуговування водонапірних башт розташованих на території Шпанівської сільської ради Комунальному підприємству «ВеликоШпанівське» (0.04 МБ)
  47. Про передачу на технічне безоплатне обслуговування водонапірних башт розташованих на території Шпанівської сільської ради Комунальному підприємству «ВеликоШпанівське» (0.04 МБ)
  48. Про внесення змін до Великожитинського сільського бюджету на 2018 рік (0.02 МБ)
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража (0.03 МБ)
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража (0.03 МБ)
  51. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  52. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  62. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  63. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  64. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  76. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  77. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  79. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність (0.02 МБ)
  80. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність (0.02 МБ)
  81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на складання технічної документації із щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  88. Про створення відділів Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.05 МБ)
  89. Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік (0.02 МБ)
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  95. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (0.02 МБ)
  96. Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період (0.05 МБ)
  97. Про затвердження структури та штатної чисельності Шпанівської сільської ради та її виконавчих органів (0.03 МБ)
  98. Про затвердження структури та чисельності працівників Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області та її виконавчих органів (0.09 МБ)
  99. Про надання згоди на прийняття із ї спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність територіальної громади сіл Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області бюджетних установ (культури), розта (0.02 МБ)
  100. Про надання згоди на прийняття із ї спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність територіальної громади сіл Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області бюджетних установ (медицини), розта (0.02 МБ)
  101. Про надання згоди на прийняття із ї спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність територіальної громади сіл Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області бюджетних установ (закладів освіти) (0.02 МБ)
  102. Про прийняття в комунальну власність квартиру №6 по вул.Вербова,41 в с.Великий Олексин (0.03 МБ)
  103. Про прийняття в комунальну власність квартиру №2 по вул.Центральна,11 в с.Шпанів (0.03 МБ)
  104. Про прийняття в комунальну власність квартиру №3 по вул.Зелена,18 в с.Великий Олексин (0.03 МБ)
  105. Про присвоєння назви вулиці села Великий Житин (0.03 МБ)
  106. СТАТУТ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ШПАНІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР” ШПАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь