Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Проекти рішень сесії №б/н «Проекти рішень, прийняті 11 квітня 2018 року»

Кількість переглядів: 488
Скликання: 7 скликання
Сесія: -
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 11.04.2018
Номер документу: б/н
Назва документу: Проекти рішень, прийняті 11 квітня 2018 року
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення сільської ради № 602 від 22.12.2017 року «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Шпанівської сільської ради на 2018 рік» (0.01 МБ)
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування громадських та релігійних організацій (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  17. Про введення в штатний розпис Шпанівського Будинку культури посаду концертмейстра (0.03 МБ)
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Корнійчуку С.М. (0.02 МБ)
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Польщі В.І. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.03 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.03 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.04 МБ)
  25. Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період (0.04 МБ)
  26. Про встановлення тарифів, на послуги з вивезення твердих побутових відходів, на території Шпанівської сільської ради Тзов «Рівне Екосвіт» (0.04 МБ)
  27. Про прийняття в комунальну власність квартиру №4 по вул.Центральна,11 в с.Шпанів (0.03 МБ)
  28. Про прийняття в комунальну власність квартиру №4 по вул.Центральна,12 в с.Шпанів (0.03 МБ)
  29. Про розгляд заяви гр.Батарєвої М.О. (0.02 МБ)
  30. Про розгляд заяви гр.Коваля О.І. (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь