Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Проекти рішень сесії №б/н «Проекти рішення, прийняті 02 лютого 2018 року»

Кількість переглядів: 506
Скликання: 6 скликання
Сесія: -
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 02.02.2018
Номер документу: б/н
Назва документу: Проекти рішення, прийняті 02 лютого 2018 року
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації проекту “План детального планування кварталів ІІ-ІІІ села Великий Олексин” (0.02 МБ)
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  22. Про виключення із членства особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  23. Про затвердження містобудівної документації проекту “Генеральний план села Зозів” (0.02 МБ)
  24. Про затвердження містобудівної документації проекту “Генеральний план села Ходоси” (0.02 МБ)
  25. Про затвердження містобудівної документації проекту “Генеральний план села Хотин” (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуального гаража (0.03 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.04 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об\'єднання земельної земельної ділянки в с.Шпанів (0.02 МБ)
  33. Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Слабуна Р.В. (0.02 МБ)
  34. Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Слабуна Р.В. (0.02 МБ)
  35. Додаток 2 до конкурсної документації (0.03 МБ)
  36. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на на території Шпанівської сільської ради (0.04 МБ)
  37. Про затвердження Переліку житлово-комунальних послуг, право на надання яких виборюється на конкурсних засадах на території Шпанівської сільської ради (0.04 МБ)
  38. Про прийняття в комунальну власність квартиру №4 по вул.Центральна,10 в с.Шпанів (0.03 МБ)
  39. Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь