Шпанівська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Рішення сесії №н/в «18.02.2022»

Кількість переглядів: 386
Скликання: 8 скликання
Сесія: Засідання сесії №12
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 18.02.2022
Номер документу: н/в
Назва документу: 18.02.2022
Прикріплені файли:
  1. 920 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  2. 921 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  3. 922 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  4. 923 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  5. 924 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  6. 925 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  7. 926 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  8. 927 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  9. 928 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  10. 929 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  11. 930 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кузьмичу В.Ю. (0 МБ)
  12. 931 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  13. 932 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства взамін сертифікату на право на земельну частку (пай гром (0 МБ)
  14. 933 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянину Балабату В.І. (0 МБ)
  15. 934 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  16. 935 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0 МБ)
  17. 936 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Годун Ірині Олексіївні (0 МБ)
  18. 937 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шахрайчуку А.П. (0 МБ)
  19. 938 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тхоруку Л.В. (0 МБ)
  20. 939 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  21. 940 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  22. 942 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  23. 941 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  24. 943 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  25. 944 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  26. 945 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  27. 946 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  28. 947 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  29. 948 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кравчук І.В. (0 МБ)
  30. 949 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  31. 950 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  32. 951 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Білій О.Б. (0 МБ)
  33. 952 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  34. 953 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража (0 МБ)
  35. 954 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуального гаража (0 МБ)
  36. 955 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва (0 МБ)
  37. 956 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва (0 МБ)
  38. 957 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Козаку Андрію Ярославовичу (0 МБ)
  39. 958 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 49 років ПрАТ “Рівнеобленерго” для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії в с. Велики (0 МБ)
  40. 959 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування релігійній громаді Свято Іоанно-Богославської парафії Рівненської єпархії Української православної церкви (православної церкви України) села Бармаки Рі (0 МБ)
  41. 960 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування комунальному підприємству “Великошпанівське” (0 МБ)
  42. 961 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго» (0 МБ)
  43. 962 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  44. 963 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  45. 964 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Міськевичу Сергію Андрійовичу (0 МБ)
  46. 965 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ніколайчуку Віктору Володимировичу (0 МБ)
  47. 966 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (аукціоні) в селі Великий Олексин (0 МБ)
  48. 967 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (аукціоні) в селі Великий Житин (0 МБ)
  49. 968 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  50. 969 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  51. 970 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  52. 971 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  53. 972 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  54. 973 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  55. 974 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0 МБ)
  56. 975 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  57. 976 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  58. 977 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  59. 978 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  60. 979 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  61. 980 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  62. 981 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  63. 982 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  64. 983 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  65. 984 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0 МБ)
  66. 985 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Догойда А.Ю. (0 МБ)
  67. 986 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Хорко В.М. (0 МБ)
  68. 987 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Саттарову Т. (0 МБ)
  69. 988 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Прокопчук О.О. (0 МБ)
  70. 989 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку гр. Попку Юрію Володимировичу (0 МБ)
  71. 990 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку гр. Попку Юрію Володимировичу (0 МБ)
  72. 991 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку гр. Попку Юрію Володимировичу (0 МБ)
  73. 992 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку гр. Попку Юрію Володимировичу (0 МБ)
  74. 993 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку гр. Попку Юрію Володимировичу (0 МБ)
  75. 994 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку гр. Попку Юрію Володимировичу (0 МБ)
  76. 995 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Павлишиній Ніні Андріїв (0 МБ)
  77. 996 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Павлишиній Ніні Андріївні (0 МБ)
  78. 997 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Опанасик О.В. (0 МБ)
  79. 998 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Олексійчук О.Д. (0 МБ)
  80. 999 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Мусієнку Сергію Володимировичу (0 МБ)
  81. 1000 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр.Клапу В.В. (0 МБ)
  82. 1001 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр.Клапу В.В. (0 МБ)
  83. 1002 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр.Клапу В.В. (0 МБ)
  84. 1003 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр.Клапу В.В. (0 МБ)
  85. 1004 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр.Клапу В.В. (0 МБ)
  86. 1005 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр.Клапу В.В. (0 МБ)
  87. 1006 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Доманову Р.В. (0 МБ)
  88. 1007 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Бояру В.М. (0 МБ)
  89. 1008 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури акціонерному товариству (0 МБ)
  90. 1009 Про затвердження експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність (0 МБ)
  91. 1010 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5624689500:09:047:0264) (0 МБ)
  92. 1011 Про затвердження детального плану території земельної ділянки площею для розташування розчинно-бетонного вузла (0 МБ)
  93. 1012 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність права власності на земельну ділянку, укладення угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власникаПро надання згоди на прийняття в комуналь (0 МБ)
  94. 1013 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність права власності на земельну ділянку, укладення угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника (0 МБ)
  95. 1014 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність права власності на земельну ділянку, укладення угоди про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника (0 МБ)
  96. 1015 Про припинення права користування земельною ділянкою (0 МБ)
  97. 1016. Про надання дозволу на складання технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення (0 МБ)
  98. 1017. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянці Кусік В.В. (0 МБ)
  99. 1018. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у влас (0 МБ)
  100. 1019. Про надання дозволу на складання експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою подальшого викупу гр. Матвійчуку Вадиму Яковичу (0 МБ)
  101. 1020.Про надання згоди на поділ земельної ділянки комунальної власності (0 МБ)
  102. 1021. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (0 МБ)
  103. 1022. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів села Зозів, села Хотин, села Бармаки, села Великий Житин (0 МБ)
  104. 1023. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) (0 МБ)
  105. 1024. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Титечку Сергію Івановичу (0 МБ)
  106. 1025. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стратюк Л.В. (0 МБ)
  107. 1026. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Ющишин А.В. (0 МБ)
  108. 1027. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ярижко О.А. (0 МБ)
  109. 1028. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ярижко К.П. (0 МБ)
  110. 1029. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ткачук Л.В. (0 МБ)
  111. 1030. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Титечку С.І. (0 МБ)
  112. 1031. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Титечку І.І. (0 МБ)
  113. 1032. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Примачок А.В. (0 МБ)
  114. 1033. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Олійник О.В. (0 МБ)
  115. 1034. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Олійник О.С. (0 МБ)
  116. 1035. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Одарчуку А.В. (0 МБ)
  117. 1036. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Михальчук М-В.В. (0 МБ)
  118. 1037. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мартинчук Р.В. (0 МБ)
  119. 1038. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузьмичу О.П. (0 МБ)
  120. 1039. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Процик М.М. (0 МБ)
  121. 1040. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Давидчук Л.Я. (0 МБ)
  122. 1041. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Давидовичу І.С. (0 МБ)
  123. 1042. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Герасимчук Н.М. (0 МБ)
  124. 1043.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Власюк Н.А. (0 МБ)
  125. 1044. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Багнюк Н.П. (0 МБ)
  126. 1045. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку В.М. (0 МБ)
  127. 1046. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Трифонюк Т.В. (0 МБ)
  128. 1047. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Нагорнюк І.В. (0 МБ)
  129. 1048. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Жуку П.О. (0 МБ)
  130. 1049. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гульчук В.П. (0 МБ)
  131. 1050. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бондарчук І.В. (0 МБ)
  132. 1051. Про внесення змін до рішення Шпанівської сільської ради від 23.12.2021 року № 889 (0 МБ)
  133. 1052. Про відміну рішення Шпанівської сільської ради від 19.03.2008 № 512 (0 МБ)
  134. 1053. Про розроблення детального плану території вул.Польова с.В.Житин (0 МБ)
  135. 1054 Про вихід громадян із членів особистого селянського господарства (0 МБ)
  136. 1055 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності під польовими дорогами (0 МБ)
  137. 1056 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5624689500:01:027:0538) (0 МБ)
  138. Рішення про внесення змін до бюджету на 2022 рік.docx (0 МБ)
  139. Додатки до рішення про внесення змін (0 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь